Сургалт хөгжил, хөдөлмөрийн харилцаатай холбоотой бүх чиг үүргийг гүйцэтгэх. Хөдөлмөрийн харилцаа, байгууллагын үндсэн үйл ажиллагаатай холбоотой бүх төрлийн журам боловсруулах. Олон нийтийн үйл ажиллагаа болон хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, идэвхжүүлэлт хийх Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу
Ээлжээр 12/12 Зохих журмын дагуу бүтээгдэхүүнийг байрлуулах, ажлын байрыг бэлтгэх; Үйлчлүүлэгч (зочид)-ийг угтах, үдэх ѐс зүйн үндсэн дүрмийг баримтлах; Төрөл бүрийн согтууруулах ундаа, согтууруулах бус ундаа, бусад бүтээгдэхүүнийг ангиллын дагуу бэлтгэх; Хоол, ундаа, бусад бүтээгдэхүүний талаар зочдод тайлбарлан, захиалга авах; Согтууруулах болон согтууруулах бус ундаа, баарны бусад бүтээгдэхүүнийг үйлчлүүлэгчид санал болгох, үйлчилгээ үзүүлэх, согтууруулах ундаагаар үйлчлэх болон худалдахдаа нийгмийн хариуцлагатай байх; Үйлчлүүлэгч (зочдод)-тэй төлбөрийн карт, бэлэн мөнгөөр хийх тооцоо хийх;
Ажлын байрны тодорхойлолтод заасны дагуу үүрэг гүйцэтгэнэ. Дээд зэрэглэлийн зочид буудлын цахилгааны хэвийн үйл ажиллагааг хангаж ажиллах
Бүтээгдэхүүн үйлчилгээний үнийн бодлого, үйлчилгээний сэтгэл ханамж, түгээлт, идэвхжүүлэлтэд судалгаа хийж, үр дүнд нь дүгнэлт хийх, шинэ үйлчилгээгээ хэрэглэгчдэд танилцуулах хэрэгжүүлэх Шинээр зарлагдсан бүтээгдэхүүн үйлчилгээний тухай мэдээллийг олон нийтийн хэрэгслээр тогтмол явуулах, зар сурталчилгааны төлөвлөгөө, төсөв гаргаж батлуулах Ресторан, буудлын дотор гадна талд зохион байгуулагдаж буй үйл явдлуудыг идэвхтэй дэмжих реклам сурталчилгаа хийх Буудал, рестораны танилцуулга, меню бусад хэвлэлийг хэвлүүлэх Зочдоос асуулга, судалгааг байнга явуулж дүгнэлт хийж, түүний мөрөөр ажиллах Компанийн хэмжээний сурталчилгаа, загвар дизайны асуудлыг хариуцаж, брендчлэлийг бий болгож хэрэгжүүлэх Website, Social сувгуудыг байнгын ажиллагаатай байлгаж, шинэчлэх Компанийн зурган болон түүхэн тэмдэглэлийг бүртгэн, хяналт тавих
-Борлуулалт, маркетингийн стратеги ,төлөвлөгөө боловсруулах, зах зээлийн үйлчилгээнд нийцсэн үнийн санал гаргаж хэрэгжүүлэх, хөнгөлөлт, урамшуулал, идэвхжүүлэлтийн хөтөлбөр гаргах, тайлагнах-Зах зээлийн судалгаа хийж, дүгнэлт гаргах, хэрэгжүүлэх, олон нийтийн хэвлэл мэдээллийн хэрэгслийг ашиглан бизнесийн цар хүрээгээ өргөжүүлэх, шинэ үйлчилгээ, багц бүтээгдэхүүнийг үйлчлүүлэгчдэд санал болгох-Зочид буудал болон рестораны захиалгын гүйцэтгэлд хяналт тавих, захиалгын төрлийг нэмэгдүүлэх-Албаны дотоод үйл ажиллагаа, маркетингийн бичиг хэргийн хөтлөлт, мэдээ мэдээллээр байгууллагын гадна болон дотоод хэрэглэгчдийг хангах